0

Annika D Friggebod / Förråd 7,3 m2

Artikelnr: A-7

Annika, det rymliga förrådet! Här är 7,3 kvm yta för den som behöver det lilla extra! Förrådet eller om du vill "Friggeboden" är byggt av 40 mm gran och konstruktionen är knuttimmer vilket ger mycket stabil lösning.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
954kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Annika, det rymliga förrådet!

  Här är 7,3 kvm yta för den som behöver det lilla extra!

  Förrådet eller om du vill "Friggeboden" är byggt av 40 mm gran och konstruktionen är knuttimmer vilket ger mycket stabil lösning. Dubbla öppningsbara dörrar och i detta utförande även dubbelglas. Detta förråd kan även fungera för övernattande gäster om så önskas. Förrådet är med andra ord rymligt och vi lämnar självklart till dig att avgöra hur du vill nyttja det. Annika förråd kommer som byggsats och byggtiden är 1-2 dagar. Beslag och ingår. I byggsatsen ingår även golvreglar och golvunderlagsbrädor. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 290 x 290
  Takutsprång 22
  Paket dimension L-B-H 315x120x57
  Vikt (kg) 700
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.