0

Arboga I

Artikelnr: A-10

Välkommen till Arboga I Lusthus! Är det ett extra rum, en fika plats eller kanske bygger du in ett kök i trädgården? Avgörandet är ditt och fantasin sätter gränserna.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1166kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Välkommen till Arboga I Lusthus!

  Är det ett extra rum, en fika plats eller kanske bygger du in ett kök i trädgården? Avgörandet är ditt och fantasin sätter gränserna. Vi levererar 7,3 kvm av 40 mm gran och konstruktionen är knuttimmer. Här ingår två fönster och glasade dubbeldörr samt samtliga beslag så du får en komplett lösning. Tak beläggningen ingår inte men vi lämnar gärna offert på shingel för taket så får du allt i samma sändning.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 300 x 300
  Takutsprång 26
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) -
  Schingel (1 pack = 3 m2) 7
  Paket dimension L-B-H 325 x 108 x 69
  Vikt (kg) 795
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.