0
-15%

Baseco Bruks Bastu 5 m2

Artikelnr: A-82

Baseco Bruks bastu är på 5 kvm, levereras obehandlad och det senvuxna, tåliga virket från de lappländska skogarna är rejält dimensionerat.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bruks bastu är på 5 kvm, levereras obehandlad och det senvuxna, tåliga virket från de lappländska skogarna är rejält dimensionerat. 

  För att använda produkten som bastu behöver du bland annat komplettera med värmekälla och bastulavar. Vi lämnar gärna offert på kamminpaket från Harvia och bastulavar. Ytterdörr och fönster med tillhörande täcklist och foder ingår. Självklart ett skönt golv med golvlist. Takbrädor, vind och takfotsbrädor är med i paketet och vi lämnar offert på takpaket med eller utan schingel.  

  Stugan levereras som byggsats och stommen är av 45x145 mm furu. För detaljerad beskrivning om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned fil med produktblad i anslutning till text. Bastun kan byggas med stöd av regler för förrådsbyggnad. 

  Bilden är exempelbild och kan innehålla detaljer som inte ingår i priset. 

  Och framför allt, tveka inte att kontakta oss med frågor!

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.