0

Baseco Gellas bastustuga i funkisstil 15 m2

Artikelnr: A-79

Baseco Gellas bastustuga i funkisstil 15 m2 är en snygg och funktionell funkisbastu i samma stil som stugan Jutis och boden Råvo.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Gellas bastustuga i funkisstil 15 m2 är en snygg och funktionell funkisbastu i samma stil som stugan Jutis och boden Råvo. En härlig lösning för den som söker annat än den traditionella stilen. 

  Gellas är tänkt att fungera som bastu och därför skickar vi med 2 bastulavar och en Harvia bastudörr av härdat säkerhetsglas. Det skjutbara partiet är av härdat isolerglas, levereras med täcklist och foder. Ytterdörr tillsammans med foder och täcklist samt golv med golvlist ingår. 

  Vi offererar gärna takpaket med eller utan schingel och vi kan lämna pris på kamminpaket från Harvia. Extra timmervarv om du vill öka höjden finns som tillbehör. 

  Bastustugan är 15 kvm och kan byggas med stöd av regler för förråds byggnad. 

  Stugan levereras som byggsats och stommen är av obehandlad furu med måtten 45x145. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktblad/fil i anslutning till denna text.

  Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.