0
-15%

Baseco Nalo stuga 15 m2

Artikelnr: A-84

Baseco Nalo stuga är en friggebod på 15 kvm som passar både för tillfällig övernattning och som permanent extrautrymme på gården.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Nalo stuga är en friggebod på 15 kvm som passar både för tillfällig övernattning och som permanent extrautrymme på gården. 

  Mycket stabil konstruktion i klassisk design. Taket utgörs av en slätspontpanel som är ändspontad och både vind och takfotsbrädor ingår. Fönster och isolerad dörr med spröjs inklusive foder och täcklist. Vi skickar även med golvbrädor med tillhörande golvlist. 

  Vi lämnar gärna offert på takpaket med taktäckning, kontakta oss för offert. Stugan kan levereras helt utan fönster och dörrhål och på så sätt anpassa alla placeringar helt efter eget huvud.

  Stugan levereras som byggsats av obehandlad fur. Stommen är 45x145 mm, för detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned fil produktfakta i anslutning till denna text. Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor!

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.