0
-15%

Baseko Månäs stuga med loft

Artikelnr: A-60

Baseco Månäs Suga 21,5 + 10 kvm loft och altan 3,5 kvm ger totalt 25 kvm.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Månäs Suga 21,5 + 10 kvm loft och altan 3,5 kvm ger totalt 25 kvm. Kanske för jakt och fiske eller övernattande gäster. 

  Månäs kan du sätta upp där du känner och använda året runt. Måtten tillåter att den byggs med stöd av regler för attefallshus om så önskas. Inne finns storstuga med loft och ute en altan. Mängden fönster låter dig komma närmare naturens färger och dofter och uppleva det naturliga ljuset. Virket till Månäs kommer från Lapplands senvuxna skogar och konstruktionen är mycket rejäl. 

  Stommen är 45x145 mm furu, tak av ändspontad slätspontpanel. Totalt fem fönster med spröjd och ytterdörr även den med fönster och spröjs. I vanlig ordning ingår list, foder, vinskivor, 25mm golv mm. Ladda gärna ned vår produktfakta för Månäs så får du en detaljerad beskrivning av innehåll i baspaket. Vi kan erbjuda kompletteringar i form material för taktäckning och annat. Ring och prata med oss så lämnar vi kompletterande offert.

  Kom ihåg att kontakta ditt lokala kommunkontor för att få information om vad du kan bygga kring ditt hus eller på din mark. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. 

  Välkommen att höra av er med frågor!

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.