0

Bastu Timo 50mm

Artikelnr: A-155

Timo Bastu 6 m2 + altantak

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
3121kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Timo Bastu med förrum och altantak. 3,4 + 2,3 + altantak ger totalt 7,8 kvm. Stomme 50mm.

  Här kan du sitta och njuta av värme och skopa vatten över aggregatet, det karaktäristiska fräsandet den fuktiga värmen mot kroppen skapar välbehag.

  Bastun levereras som obehandlad byggsats av 50mm knuttimrat virke. Bastulav till bastun ingår i köpet. Vi skickar även med takisolering till basturumet. Det gör att värmen behålls i bastun längre tid. Dörren intill bastun är av 8mm säkerhetsglas. Höjd upp till nock är 2800mm.  

  Bastun behöver kompletteras med bland annat bastuaggregat, takbeläggningen så takpapp, takplåt, shingel, tegel eller liknade. Det ombesörjer man själv. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

   

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.