0

Bente I

Artikelnr: A-14

Mångsidiga Bente.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Mångsidiga Bente.

  Designen är rektangulär och vi har prioriterat bredd framför djup. Här har du 5 kvm till förvaring av dynor, utemöbler eller annat. Det går även att sätta in en bäddsoffa och ha som extra rum eller läshörna. Det kan i början vara en stor lekstuga för att sedan övergå till skön klaffplats, förråd eller friggebod. Du avgör och vi levererar om så önskas. Bente levereras som byggsats som normalt krävs ca 1 arbetsdag för montage. Det är knuttimmer konstruktion av 28mm gran och dubbeldörr med glas samt beslag enligt bild ingår. Här ingår även golvbrädor. Vi lämnar även pris på shingel om så önskas och du får då med det i samma sändning.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! 

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 28
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 300 x 200
  Takutsprång 20
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 1
  Schingel (1 pack = 3 m2) 3
  Paket dimension L-B-H 350 x 120 x 41.5
  Vikt (kg) 540
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.