0

Caroline 22,4 m2

Artikelnr: A-23

Carolina är bra och mycket populärt köp! Gedigen lösning som ger 22,4 m2 fördelat på 3 rum för dig att förvalta.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2913kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Carolina är bra och mycket populärt köp!

  Gedigen lösning som ger 22,4 m2 fördelat på 3 rum för dig att förvalta. Vi skickar med ett dubbelfönster, två enkelfönster och dubbeldörr med glas för bra ljusinsläpp. Glasen är av typen dubbelglas för god isolering. Det finns även en liten loft och till den ingår stege och till golvet skickar vi med golvbrädor. Attefall stugan levereras som byggsats materialet är 40 mm obehandlad gran. Vi har valt korsvirkes konstruktion och till stugan skickar vi med beslag. Schingel till taket är ett tillval och vi lämnar gärna pris och du får möjlighet att få med det i samma sändning. 

  Kontakta din kommun för detaljer kring bygglov för Attefallshus, vi har generella regler men råder alla att kontrollera reglerna lokalt för din fastighet. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 595 x 410
  Takutsprång 50
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 8
  Paket dimension L-B-H 600 x 120 x 86
  Vikt (kg) 1920
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.