0
Fri frakt *

Carport Anton med förråd 30 m2, 50mm

Artikelnr: A-154

Carport Anton med förråd! Kanske är det en uteplats med möjlighet att förvara eller plats för övernattning.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4125kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Carport Anton med förråd! Kanske är det en uteplats med möjlighet att förvara eller plats för övernattning. 

  Denna carport är byggt av 50mm grovt virke och det är knuttimrat. Det gör det enkelt att bygga och konstruktionen är mycket hållbar. Här är även ett förråd eller kanske plats för övernattning på sommaren och förvaring vintertid. Till förrådet ingår trägolv och i dörren har vi i detta utförande 2-glas konstruktion. 

  Carport Anton kommer som obehandlad byggsats. Planera ca 2 dagar för montering om mark och eventuella plintar är förberedda. 

  Bilderna är exempel bilder. Färg och kringprodukter så som utemöbler, bil eller taktäckning ingår ej. Ladda gärna ned manualen för att skapa dig en bild av konstruktionen.

  Fri hemleverans förutsatt att det finns väg som klarar tung trafik till leveransadressen, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.