0

Cleveland Cleo 40, 12 m2 Friggebod

Artikelnr: A-42

Fantastiska Cleveland Friggebod! Här är 12 kvm och en gedigen bod.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1437kr /mån 24 månader utan ränta. Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Fantastiska Cleveland Friggebod! Här är 12 kvm och en gedigen bod. Framsidan är bestyckad med två fönster och helt glasade dörrar för bästa utsikt och ljusinsläpp.

  Självklart ingår både dörrar, fönster golv och takbrädor samt beslag till dörrar och fönster. Cleveland är av 40 mm gran och knuttimmer konstruktion. Friggeboden levereras obehandlad och som byggsats med en bygg tid som är 1-2 dagar.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar under fliken "Filer" in anslutning till denna text. Tacktäckning, tackpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 420 x 320
  Takutsprång 45
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 11
  Paket dimension L-B-H 445 x 120 x 66
  Vikt (kg) 1135
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.