0

Dillon 19,9 m2

Artikelnr: A-43

Dillon är 19,8 härliga kvadratmeter helt öppen planlösning.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1930kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Dillon är 19,8 härliga kvadratmeter helt öppen planlösning. Stor helt glasad pardörr med stora glasade fönster på kortsidan och ytterligare stort fönster och glasad dörr på långsidan. Dillon har helt öppen planlösning för att du skall kunna besluta hur du vill använda och fördela ytan. Stort rum att umgås i eller någon form av ateljé lämnar vi till dig att avgöra. Måtten gör att Dillon kan byggas med stöd av regler för attefallshus och något bygglov behövs inte. Du måste dock följa reglerna för attefallshus och lämna in bygganmälan.

  Dillon stuga är byggd av 40 mm obehandlad gran och kommer som byggsats. Beslag till fönster och dörrar, en glasad pardörr, en enkel glasad pardörr och totalt tre stora fönster ingår. Glasen är av typen dubbelglas för god isolering.  Självklart ingår även golv och tak brädor. Dillon kommer som byggsats och vi räknar med 1-2 dagars byggtid. Shingel för tak är tillval och vi lämnar pris på begäran. Absolut smidigt att få allt i samma sändning. Bilden är exempel bild vilket betyder att exempelvis trädäck runt byggnaden inte ingår. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 380 x 570
  Takutsprång 24
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 9
  Paket dimension L-B-H 600 x 120 x 63
  Vikt (kg) 1250
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.