0

Fellin Sommarhus

Artikelnr: A-41

Härlig stuga med loft och veranda! Fellin Sommarhus är 25 kvm inkluderat taktäckt veranda och är tänkt att användas av upp till 4 personer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Härlig stuga med loft och veranda!

  Fellin Sommarhus är 25 kvm inkluderat taktäckt veranda och är tänkt att användas av upp till 4 personer. Stugan är 4,6 m hög vilket ger bra med rymd även på loft. Ytan exkluderat taktäckt veranda är 19,9 kvm. Stugan levereras med glasad pardörr och 3 st dubbelfönster för stort insläpp av ljus. Utöver det ingår en sidodörr, en innerdörr samt en dörr in till bastun i tonat glas. Bastulavar av al ingår och det ingår ett fönster även till bastun.

  Stugan är en byggsats av knuttimmer. Konstruktionen är av 70 mm gran och levereras med 28mm tak och golvbrädor. Fönster samt ytterdörr är tvåglas konstruktion. Skruvsats och takbeläggning av Icopal bitumen ingår.  Takbeläggning levereras i svart men kan även levereras i tegelrött utan extra kostnad. Höjden på bastustugan medför att den kan vara bygglovspliktig, kontakta alltid din kommun för mer information. Bilder skall ses som exempel bilder och eventuella inredningsdetaljer i bild ingår ej. Grunden inför byggnation skall anpassas till behov och underlag, kontakta oss gärna för tips och idéer. 

  Höjden för Fellin är 4,6 m för att ge bättre utrymme på loftet. Maximal höjd för Attefall är 4 meter ovan mark. Det betyder denna enhet sannolikt omfattas av regler som kräver bygglov. Tag kontakt med ditt lokala kommunkontor så får du korrekt information.  

  OBS; Bilder är exempelbilder., ladda ned produktblad för detaljerad information om vad som ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor!

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.