0

Joliet 40 mm 14,4 m2 ink montering på lämplig befintlig grund.

Artikelnr: A-137

Härliga Joliet friggebod! Här är 14,4 kvm och här ingår montering av stugan på befintlig lämplig grund.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Härliga Joliet friggebod! Här är 14,4 kvm och här ingår montering av stugan på befintlig lämplig grund. Vi skickar ut erfarna byggare som bygger stugan efter stugans anvisningar. Finns materiel på plats för att täcka taket med papp ingår även det arbetet i priset. Vill du ha hjälp med övrig taktäckning eller montage av rännor lämnar vi offert på de jobben separat. 

  Hantverkarna har endast med sig maskiner och verktyg. De utför inte värme, vatten, avlopp, ventilation eller el. Kontakta oss gärna för mer information.

  Härliga Joliet friggebod! Här är 14,4 kvm och en gedigen lösning. Framsidan är bestyckad med två fönster med spröjs och helt glasade dörrar för bästa utsikt och ljusinsläpp. 

  Självklart ingår både dörrar, fönster golv och takbrädor samt beslag till dörrar och fönster. Joliet är av 40 mm gran och knuttimmer konstruktion. Samtliga glas är dubbelglas för god isolering. Friggeboden levereras obehandlad och som byggsats med en byggtid som är 1-2 dagar. Samtliga glas är av typen dubbelglas för god isolering.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar under fliken "Filer" in anslutning till denna text. Tacktäckning, tackpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor!

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 470 x 350
  Takutsprång 28
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 14
  Paket dimension L-B-H 515 x 115 x 65
  Vikt (kg) 1193
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.