0

LUX Badtunna 207 cm

Artikelnr: A-109

LUX Badtunna 207 cm för sköna bad under bar himmel.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1313kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  LUX Badtunna 207 cm för sköna bad under bar himmel. 

  Detta är lyxvarianten med integrerad kamin. Kapacitet 1500 liter och avsedd för upp till 6 personer. Tunnan är 200 cm i diameter. Vattnets temperatur vid start är avgörande men eldar du rätt skall du kunna bada varmt efter ca 2,5 h. Ytterdelen är trä behandlat för att tåla väder och vind. Inner karet är av glasfiber och du väljer mellan blått, grått eller vitt kar. Kamin med skorsten ingår. Här eldar du med vet upp till 45 cm.  

  Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer som inte ingår i priset. Exempel på detaljer som kostar extra är belysning, jet system, underlag mm.

  PVC täcke ingår

  Isolerad top 4295 kr

  Glasfibertopp  3295 kr

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.