0

Winslow II Friggebod 12,5 m2 med Förråd 3,1 m2

Artikelnr: A-129

Winslow II friggebod i traditionell stil! Här är 12,5 kvm varav 3,1 kvm är förråd.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1750kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Winslow II friggebod i traditionell stil! Här är 12,5 kvm varav 3,1 kvm är förråd. En gedigen lösning som ger dig både förvaring och yta för umgänge.

  Framsidan är bestyckad med stora fönster och dubbeldörrar med fönster för bästa utsikt och ljusinsläpp. 

  Självklart ingår takunderlagsbrädor, vind och takfotsbrädor samt golvunderlagsbrädor. Beslag till dörrar och fönster tillsammans med foder och täcklist är inkluderat. Winslow II är av 40 mm gran och knuttimmer konstruktion. Samtliga glas är av typen 2-glas för att ge god isolering. Winslow friggebod levereras obehandlad som byggsats med en byggtid som är 1-2 dagar. Beslag  är inkluderade i priset.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar under fliken "Filer" in anslutning till denna text. Tacktäckning, tackpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår men vi lämnar görna offert vid förfrågan.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 470 x 295
  Takutsprång 26
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 2
  Schingel (1 pack = 3 m2) 6
  Paket dimension L-B-H 510 x 120 x 59
  Vikt (kg) 1130
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.