0

Adele Friggebod / Förråd 40mm

Artikelnr: A-151

Adele för övernattning, hobby eller förvaring.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2573kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Adele för övernattning, hobby eller förvaring. Du avgör om det är en friggebod eller ett förråd. 11,7 kvm + 2,2 takutsprång fram ger 13,9 kvm total byggyta att inreda och njuta av.   

  En riktigt fin liten stuga där du kan förvara, snickra eller läsa. Kanske inreda för övernattande gäster. Stommen är knuttimrad av 40mm högkvalitativt virke. Till denna friggebod ingår golvbrädor av 19mm trä och fönster av typen 2-glas. Allt kommer i form av obehandlad byggsats för dig att pussla samman. Höjd till nock är 268cm,  byggtiden beräknas till 1-2 dagar

  Bilderna är exempel bilder. Färg och kringprodukter så som utemöbler ingår ej. Ladda gärna ned manualen för att skapa dig en bild av konstruktionen.

  Tveka inte att kontakta oss med frågor. Ange gärna tänkt leveransadress om du vill ha offert med frakt. Skriv gärna om det skall vara med eller utan avlastning av gods, det påverkar fraktpriset. info@stugaonline.se eller ring 035 265 49 00

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.