0

Attefallshus

Filtrera
Sortera
34 produkter

Visa fler

Attefallshus - mindre boende som är tillräckligt rymligt

Kanske vill du använda det som sommarstuga eller gästbostad för besökare. Har du tonåringar som vill flytta hemifrån men inte utanför tomten eller har ni behov mer boendeyta? Attefall är absolut en bra lösning som du kommer ha stor glädje av många år framöver. 

Vad är attefallshus

Attefallshus är en typ av små, tillfälliga hus som kan användas för olika ändamål. De används ofta som gästhus, kontorsutrymme eller förvaringsutrymme. Attefallshus är vanligtvis två våningar och har en enkel, rektangulär utformning

Vilka är fördelar med attefallshus?

Det finns många fördelar med att använda ett attefallshus. De är snabba och enkla att bygga och kan byggas utan tillstånd. Attefallshus är också mycket mångsidiga - de kan anpassas till många olika användningsområden och kan lätt flyttas vid behov

Om du letar efter ett litet, tillfälligt hus som kan tjäna flera olika syften kan ett attefallshus vara det rätta lösningen för dig.

Hur populära är attefallshus?

Attefallshus blev populärt i Sverige i början av 2000-talet som ett svar på landets bostadsbrist. Sedan dess har attefallshus byggts över hela Sverige, och de har blivit alltmer populära även i andra länder. På senare år har Attefallshus byggts i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och USA.

Energieffektiva attefallshus

Attefallshus ärde byggs vanligen med hjälp av prefabricerade komponenter av trä eller stål. Det gör dem snabba och enkla att bygga och innebär att de kan anpassas till olika platser och klimat. Vindsvåningshusen är vanligtvis utformade för att vara mycket energieffektiva, med god isolering och energibesparande värme- och kylsystem. Du är varmt välkommen att kontakta oss för hjälp på telefon: 035 265 49 00 eller mail: info@stugaonline.se så svarar vi på alla frågor angående attefallshus.