0

 

Signaler om prisökningar!

Vi har för närvarande inga pågående kampanjer. Vi vill dock signalera att priset på virke åter ser ut att stiga. Det stora landet i öst levererade tidigare stora mängder virke till länder i Europa. När nu Europa satt upp massor av handelshinder minskar tillgången och priserna är åter stigande. Vi gör vad vi kan för att hålla ned kostnader genom att frakta direkt till dig utan mellanlagring, vi tar fram unikt fraktpris till varje kund. Utöver det jobbar vi med att hålla ned våra egna kostnader och vi förhandlar med våra producenter så bra vi kan. Vår  bedömning är att branschen tvingas genomföra en prisökning och vi tror den kan komma redan 1 februari. Så har du planer på att köpa något kan det vara klokt att beställa innan månaden når sin ände. 

Boris M / Stugaonline AB

 

10% rabatt på massor av produkter i 70 mm utförande!

Kampanjen avser en stor del av vårt sortiment med fokus på produkter som är konstruerade av 70mm stomme. Kampanjen gäller under perioden 17 november till 30 november. För att få rabatten skall vi ha beställningen senast 30 nov. Tveka inte att kontakta oss med frågor. Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden.  

 

 

Kampanj bastu juni 2022!

Bastu för kropp och själ! Juni månad och nu vill vi slå ett slag för vila av både kropp och själ. Minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, demens och stroke. Bättre sömn, minskad ångest och lindrad värk. Mycket tyder på att bastubad är rena dunderkuren för hälsan. Hans Hägglund, adjungerad professor vid institutionen för medicinska vetenskaper, presenterar kunskapsläget i en ny bok. Hans Hägglund är läkare, nationell cancersamordnare, Sveriges kommuner och regioner (SKR) och adjungerad professor vid Uppsala universitet, mångårig bastufantast och ”bastudoktor” vid Svenska Bastuakademien. Han är flitigt anlitad föreläsare i både Sverige och utlandet och aktuell med ”Bastuboken. Heta fakta om bastu och hälsa”, Ekerlids förlag 2020.

För den som vill  bygga något i sommar som ger välmående i nutid och för lång tid framöver lämnar vi nu 10% på våra bastu byggsatser som är av 40mm virke i stommen. Genom att du väljer byggsats gör du byggandet enklare och då får rätt mängd materiel. Du behöver därmed inte fundera på om du köpt rätt längd eller dimension. Bastu från Baseco är undantaget och omfattas inte av rabatten. Kampanjen kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Använd  rabattkod Juni2022 i samband med beställning.

I anslutning till alla våra produkter finns en knapp som heter "Fråga om produkt eller ditt fraktpris här". Klicka på den och fyll i dina uppgifter så svarar vi så snart vi har möjlighet. Tveka inte att kontakta oss, du når oss även på info@stugaonline.se