0

 

Kampanj maj 2022!


Till samtliga kunder som fram till 31 maj begär frakt offert på någon av våra byggbara produkter så som stugor/förråd och liknade. I samband med att ni får er offert/förslag sänder vi även med ett värdebevis som berättigar till 5% rabatt på någon av våra byggbara produkter. Värdebeviset gäller t.o.m. 31 december och gäller endast vid 1 köptillfälle. Värdebeviset kan ej användas i samband med köp av produkter från Baseco eller i samband med annan kampanj. 

Vi har en idé om att du som kund skall betala rätt pris för frakt och få lägsta möjliga fraktpris. Det betyder nödvändigtvis inte att de som bor långt utanför storstäderna betalar mer men det kan betyda de som bor nära transportväg kan få lägre kostnader. Så tveka inte att kontakta oss med fråga om offert för frakt. Vi behöver veta leveransadressen och om du vill ha med eller utan avlastning. Det är stora tunga paket och de fraktas normalt på stora bilar. Om du i din omgivning hat tillgång till någon form av lastare som kan hjälpa till med avlastningen får du lägre pris. Vi du ha vår produkt fraktad hem till tomtgränsen och avlastad på din uppfart skickar vi ut varorna med kranbil. 

I anslutning till alla våra produkter finns en knapp som heter "Fråga om produkt eller ditt fraktpris här". Klicka på den och fyll i dina uppgifter så svarar vi så snart vi har möjlighet. Tveka inte att kontakta oss, du når oss även på info@stugaonline.se