0

Prisökningar aviserade!

Vi har för närvarande ingen aktiv kampanj men vill informera våra kunder om att vi fått en avisering om prisökning. Prisökningen kommer att gälla Baseco sortiment och ökningen kan vara uppemot 10%. Vi har i skrivande stund inga detaljer mer än att prisökningen kommer att genomföras från och med 5 maj. Har ni planer på att beställa Baseco produkter råder vi er att göra det innan prisökningen för att därigenom få de priser som ni ser på vår sida idag. Prisökningen beror på ökade råvarupriser som i detta fall är virke. Tveka inte att kontakta oss. info@stugaonline.se

 

Kampanj Bastu, friggebodar, förråd garage. 11 januari till 29 feb 2024

 

Kampanjen är på 10% i rabatt ut till dig som kund och omfattar vårt stora delar av vårt sortiment. Kampanjen gäller från 11 januari till 29 februari. Beställning MÅSTE ske inom detta tidsintervall och leverans av beställning sker ca 6 veckor från att de är beställda. Det går med andra ord inte att skjuta fram leveransen till sommar 2024. Kampanj går ej att kombinera med andra erbjudanden. Välkomna med frågor och beställningar; info@stugaonline.se eller ring 035 265 49 00.

 

 

10% rabatt på stora delar av bastu sortimentet!

Kampanjen avser en stor del av vårt bastu sortiment. Kampanjen gäller till och med  30 okt 2023. För att rabatten skall vara giltig krävs att ni begärt offert senast 29 oktober avseende produkt som är märkt med 10%. Vi sänder därefter ut offert som är giltig i 10 dagar. Tveka inte att kontakta oss med frågor. Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden. Tveka inte att kontakta oss med frågor. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.