0

15% rabatt på hela sortimentet från Baseco!

15% på hela sortimentet från Baseco!! Attefallshus 30 m2 med loft, Attefallshus 25 m2 med loft, förråd, garage, bastu och massor av annat! Rabatten gäller samtliga byggsatser och alla tillbehör. Kampanjen gäller från 1-24 oktober. Beställning MÅSTE ske inom detta tidsintervall och leverans av stugan sker så snabbt som möjligt eller senast 31 januari 2023. Har du funderat på att bygga hemma finns det alla anledning att ta del av erbjudandet och spara pengar. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Fri frakt för Baseco Attefallshus gäller även under kampanjen. Tag gärna kontakt med oss om ni har frågor; info@stugaonline.se eller 035 265 49 00. Välkommen till oss på SOL!

 

 

Kampanj attefallshus!

Under perioden 23 augusti fram till 30 september står vi för frakten hem till dig på alla attefallshus som är 25m eller större. Det betyder att du inte behöver funder på vad det kostar att frakta attefallshus du vill köpa till den plats du valt. Läs mer om vad som gäller vid frakt under ”Köpvillkor”.  Framför allt skall det vara framkomlig väg för tung trafik. Erbjudandet går ej att kombinera med andra kampanjer/erbjudanden.

 

Kontakta oss gärna för mer information! info@stugaonline.se eller 035 265 49 00

 

 

Kampanj bastu juni 2022!

Bastu för kropp och själ! Juni månad och nu vill vi slå ett slag för vila av både kropp och själ. Minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, demens och stroke. Bättre sömn, minskad ångest och lindrad värk. Mycket tyder på att bastubad är rena dunderkuren för hälsan. Hans Hägglund, adjungerad professor vid institutionen för medicinska vetenskaper, presenterar kunskapsläget i en ny bok. Hans Hägglund är läkare, nationell cancersamordnare, Sveriges kommuner och regioner (SKR) och adjungerad professor vid Uppsala universitet, mångårig bastufantast och ”bastudoktor” vid Svenska Bastuakademien. Han är flitigt anlitad föreläsare i både Sverige och utlandet och aktuell med ”Bastuboken. Heta fakta om bastu och hälsa”, Ekerlids förlag 2020.

För den som vill  bygga något i sommar som ger välmående i nutid och för lång tid framöver lämnar vi nu 10% på våra bastu byggsatser som är av 40mm virke i stommen. Genom att du väljer byggsats gör du byggandet enklare och då får rätt mängd materiel. Du behöver därmed inte fundera på om du köpt rätt längd eller dimension. Bastu från Baseco är undantaget och omfattas inte av rabatten. Kampanjen kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Använd  rabattkod Juni2022 i samband med beställning.

I anslutning till alla våra produkter finns en knapp som heter "Fråga om produkt eller ditt fraktpris här". Klicka på den och fyll i dina uppgifter så svarar vi så snart vi har möjlighet. Tveka inte att kontakta oss, du når oss även på info@stugaonline.se