0

 

Vi erbjuder färdig markskruvsgrund i samarbete med sluta SLUTAGRÄV

 

 

Funderar du på att bygga något extra på tomten och funderar på hur du skall få tid att lösa alla delar? 

Det är viktigt att ha en stabil grund till varje byggprojekt men att gräva ner betongplintar är tungt och slitsamt. Vi erbjuder ett bättre alternativ – vår partner monterar markskruvar åt ditt bygge så att du kan fokusera på själva byggandet. Med hjälp av markskruvar förverkligas snabbt ditt drömprojekt, oavsett om det är trädäck, staket, en trappa, ett attefallshus eller en lekstuga till barnen. 

Effektivisera och gör ett hållbart val. När Sluta Gräv AB monterar grunden för ditt bygge tar det bara en bråkdel av den tid som det hade tagit att gräva ner betongplintar. Vi erbjuder helt byggfärdiga grunder till många olika slags byggprojekt, som attefallshus, trädäck, arbetsbodar och plank. Dessutom är markskruvar ett klimatsmart alternativ – vilket efterfrågas allt mer av både privatkunder och i offentliga upphandlingar.

Det är viktigt att ha en stabil grund till varje byggprojekt men att gräva ner betongplintar är tungt och slitsamt. VSlutagräv erbjuder ett bättre alternativ och monterar markskruvar åt ditt bygge så att du kan fokusera på själva byggandet. Markskruvar förverkligar snabbt ditt drömprojekt, oavsett om det är trädäck, staket, en trappa, ett attefallshus eller en lekstuga till barnen.

Kontakta oss gärna på info@stugaonline.se eller ring 035 265 49 00.Lycka till!

 

Boris Milotic