0

 

Vi erbjuder montering

 

 

Funderar du på att bygga något extra på tomten och funderar på hur du skall få tiden att lösa allt. 

Många vill ha extra utrymme men alla vill inte göra allt själv. Kanske är du den som är väldigt händig men vill köpa tjänsten att bygga upp stugan till nock och få den vädertätt. När stugan är på plats med fönster, dörrar monterade och takpapp på plats ges du tid att lösa allt annat i den takt du önskar. Genom att du köper montering får du tillgång till byggare som är vana vid våra produkter och allt faller snabbt på plats.

I priset ingår montering av stuga enligt manual med fönster, dörrar och annat som hör till byggsatsen. Montörerna lägger även takpappen och det ingår i priset. För att det skall ingå krävs att ni har köpt takpappen och att den finns på plats. Utöver det ingår isolering av golv och även här gäller att materialet skall vara inköpt och materialet skall finnas på plats. I våra offerter ingår resor, så du kan känna dig trygg med att det inte kommer till framkörnings avgifter och resor. Montörerna har fokus på träprodukter vilket betyder att de inte hanterar övrigt så som värme, vatten, ventilation eller el. Det löser ni förslagsvis bäst lokalt med lokala entreprenörer.  

När montörerna kommer på plats är det viktigt att de kan starta arbetet direkt. Montörerna monterar endast på befintlig och färdigställd grund. Vill du även ha hjälp med plintgrund erbjuder Stugaonline även den tjänsten. Vi lämnar då separat offert på begäran för den produkt ni planerar att köpa. kontakta oss gärna på info@stugaonline.se eller ring 035 265 49 00.Lycka till!

 

Boris Milotic