0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Sjöbonäs 30 m2

Artikelnr: A-68

Sjöbonäs är en timrad stuga i klassisk modell med överbyggd altan.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Sjöbonäs är en timrad stuga i klassisk modell med överbyggd altan. Stugan har en smart planlösning med 30 kvm i botten, ett loft på 10 kvm för exempelvis sovplatser och ett mindre loft på 4 kvm för förvaring.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Sjöbonäs har både en stabil konstruktion och tillräckligt med utrymme för att passa som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. Fönster och ytterdörr levereras isolerade och håller värmen inne. Golvet är ändspontat och nedtorkat för bästa resultat. Notera att altanen ingår i totala byggytan som är 30 kvm. Stugans mått tillåter byggnation med stöd regler för attefallshus.

  Levereras som byggsats av obehandlad senvuxen fura med stomme av 45x145 mm. Vindbrädor, takbrädor, takfotsbrädor, foder och list ingår i paketet. Vi lämnar offert på takpaket med papp eller schingel om ni önskar det. Bilderna är exempelbilder, ladda ned produktblad för specifikation om vad som ingår. Vi rekommenderar alla att ta kontakt med sitt lokala kommunkontor för hjälp och information gällande attefallsregler som avser just din fastighet. 

  Notera att bilder är exempelbilder, produktblad anger vad som ingår i priset. Tillbehör så som kamminpaket, takpaket m.m. offereras separat.

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.