0
Fri frakt *

Attefallshus Fjällnäs Funkis, stuga med loft 25 m2 Baseco

Artikelnr: A-55

Fjällnäs Funkisstuga med loft ger dig 25 kvm design, ljus, funktion och kvalitet! Lägg till 10 kvm loft och du har en riktigt bra lösning! För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Fjällnäs Funkisstuga med loft ger dig 25 kvm design, ljus, funktion och kvalitet! Lägg till 10 kvm loft och du har en riktigt bra lösning!

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Här är en stuga med stomme av 45x145 mm knuttimmer och det är furu. Full fokus på ljusinsläpp och utsikt gäller! Här ingår sammantaget 3 liggande fönster, ett stort stående, ett skjutbart glasparti och en ytterdörr med infällt smalt glas.

  Här är kvalitet rak igenom in i detaljer som ändspontade brädor på tak och 25mm golv. Här ingår allt från vindbrädor till lister och foder. Gillar du det du ser skall du ladda ned produktbladet och se exakt vad som ingår i baspaketet. Vi hjälper dig med eventuella tillval och vi vill gärna på prata med dig. Beställer du så ringer vi och försäkrar oss om att allt känns bra innan vi går till produktion. 

  Stugan kommer i form av en byggsats och den är obehandlad. Den som har bråttom kan säker montera stugan på 2-3 dagar beroende på erfarenhet och kunskap. Den som njuter av byggandet kan lägga någon extra dag. Ladda gärna ned instruktionerna så ser du hur montaget går till. 

  Beställ i god tid och glöm inte kontrollera med din kommun vad som gäller för din fastighet med de förutsättningar du har. Får du spelreglerna innan start så är det enklare att göra allt rätt när det kommer till regler om byggnation.

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.