0

Attefallshus Lund 21,8 m2

Artikelnr: A-116

Lund är ett fritidshus med total byggyta på 21,8 kvm.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1958kr /mån 24 månader utan ränta. Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Lund är ett fritidshus med total byggyta på 21,8 kvm. Altanen är 8,9 kvm, rummet i stugan 12,8 kvm. Här är med andra ord både altan och gästrum eller hobbyrum i ett.

  En fantastisk stuga med generösa ytor. Något att bygga vid sjön nära skog och mark eller på tomten för umgänge och övernattning för gäster. Fönster i två väderstreck och dubbeldörr med fönster för  bra ljusinsläpp. Alla glas är av typen 2-glas för gud isoleringsförmåga. Stommen är av 40 mm knuttimmer och kommer som obehandlad byggsats. Takbrädor, vindbrädor och golvbrädor ingår naturligtvis. Utöver det ingår samtliga beslag, takunderlag och golvunderlag. Stugan kan byggas med stöd av regler för Attefallshus.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 400 x 595
  Takutsprång 10
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 11
  Paket dimension L-B-H 600 x 120 x 63
  Vikt (kg) 1400
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.