0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Nordanås stuga 30 m2

Artikelnr: A-69

Baseco Nordanås stuga är en vinkelstuga i funkisstil som manar till kreativitet! Det är en rymlig stuga i en mycket spännande modell och den unika planlösningen ger många möjligheter till en personlig prägel.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Nordanås stuga är en vinkelstuga i funkisstil som manar till kreativitet! Det är en rymlig stuga i en mycket spännande modell och den unika planlösningen ger många möjligheter till en personlig prägel.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  I vinkeln finns en färdig altandel som lätt kan byggas ut efter önskemål. Fönster och ytterdörr levereras isolerade och håller värmen inne. Golvet är ändspontat och nedtorkat för bästa resultat. Vindbrädor, takfotsbrädor, takbrädor, utöver fönster ingår två glasade ytterdörrar och två innerdörrar m.m. ingår i paketet. Golvet är 25mm, golvlist, foder och täcklist ingår även det i leveransen. Ladda gärna ned ritningar under fliken "filer" under bild för bra beskrivning av planritning och fasad. 

  För detaljerad info om vad som ingår ber vi dig ladda ned produktfakta. Vi lämnar separat offert på takpaket inkluderat takpapp m.m. separat. Bilderna är exempelbilder som visar hur ett färdigt resultat kan se ut efter att det är kompletterat med kringprodukter. 

  Konstruktionen är knuttimmer av 45x145 mm senvuxen fura. Stugan kommer som obehandlad byggsats så kontakta gärna di färghandlare för att få råd om behandling av trä. Byggytan är 30 kvm och stugan kan byggas med stöd av regler för attfallshus. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din lokala kommunkontor för besked om regler för attefallshus och vad som gäller för din fastighet.   

   

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.