0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Stensund 30 m2 + loft

Artikelnr: A-67

Baseco Stensund attefallshus med loft som ger 30 kvm och ytterligare 10 kvm loft, massor av fönster för ljusinsläpp och möjlighet att njuta av utsikten.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Stensund attefallshus med loft som ger 30 kvm och ytterligare 10 kvm loft, massor av fönster för ljusinsläpp och möjlighet att njuta av utsikten. Den klassiska funkisstilen med öppen planlösning ger en skön och luftig atmosfär. 

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Bilden är exempelbild och allt går att förverkliga. Atmosfären ingår men inomhusmiljön lämnar vi till dig att avgöra. Stommen är av 45x145 mm furu och paketet innehåller slätspånt, vindskivor och takfotsbrädor till taket. Totalt 4 fönster, ett skjutparti med härdat säkerhetsglas och ytterdörr samt innerdörr finns med i sändningen. Självklart både foder och list för fönster, glasparti och dörrar. Golvet är 25 mm och golvlist finns med i paketet. 

  Bilden visar hur det kan bli och är exempelbild, det betyder att möbler, kök, kakel, färg inte ingår. Ladda ned produktblad för att i detalj se vad som ingår. Vi kan lämna pris på kamminpaket och du kan mot tillägg även köpa taktäckning mm. Så tveka inte att ringa oss så hjälper vi till. 

  Stugan kan byggas med stöd av regler för attefallshus. Vi råder alla att ta kontakt med sitt lokala kommunkontor för mer information om vad som gäller för just din fastighet. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.