0

Bastuhus Boden 70

Artikelnr: A-30

Ett rymligt och trivsamt Bastuhus! En riktigt stabil lösning av 70 mm trä och knuttimmer konstruktion.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Ett rymligt och trivsamt Bastuhus! En riktigt stabil lösning av 70 mm trä och knuttimmer konstruktion. 

  Bastuhuset Boden är 19,5 kvm och består av tre rum och veranda. Du möts först av rum för umgänge och relax. Utöver relaxrum finns rum för ombyte i anslutning till bastun med två bastulavar av al. Rummet för ombyte är rymligt och här kan den som vill komplettera med dusch och montera enligt förslag på ritning. Från rum för ombytte når du bastu och på motsatt sida finns dörr som leder dig ut på din tomt eller kanske din brygga. Bastun är tänkt att användas bekvämt av upp till 4 personer. 

  Boden Bastuhus har totalt tre öppningsbara fönster, en glasad ytterdörrar, en glasad dubbeldörr ut mot verandan samt en glasad och färgad dörr in till bastun. Fönster samt ytterdörr är tvåglasfönster och dörren in till bastu är av 8mm tonat säkerhetsglas. Bastuhuset är knuttimrat av 70 mm gran och levereras som byggsats med skruv och takbeläggning. Beräknad tid för montering är ca 3-4 arbetsdagar.

  Klinker i våtrum är tillval och ingår inte i priset. Tak brädor och golvbrädor är 28mm fur och golvet går att isolera för den som önskar. Beläggning tak är Icopal bitumen och levereras i svart eller tegelrött. Anges inget annat levereras i första hand svart.    

  Bilderna är exempelbilder. Kakel, klinker, färg, terrass utanför tak runt byggnaden ingår ej. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Fri frakt, kostnad för avlastning tillkommer om ni behöver det. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.