0

Jokkmokk 15,6 m2

Artikelnr: A-103

En spännande lösning för många tillfällen! totalt 15,6 m2 fördelat på två ytor varav 8 kvm inomhus och 7,6 under tak.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1645kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En spännande lösning för många tillfällen! totalt 15,6 m2 fördelat på två ytor varav 8 kvm inomhus och 7,6 under tak. Är ett alternativ till "Helsingborg" i utförande utan spröjs.

  En härlig lösning som ger skydd under tak och ett rum där du kan stänga om dig när du vill det. Stommen är 40 mm och det är dubbelglas i fönster och dörrar. Golvunderlag, 2 fönster och dubbeldörr ingår. Självklart ingår takbrädor. Taktäckning lämnar vi offert på om du vill det. I paketet ingår beslag så som gångjärn, handtag m.m. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler, och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 576 x 300
  Takutsprång 26
  Paket dimension L-B-H 600 x 120 x 47
  Vikt (kg) 1100
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.