0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Antas stuga 30 m2

Artikelnr: A-71

Baseco Antas stuga 30 m2 är ett spännande attefallshus som har många användningsområden.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Antas stuga 30 m2 är ett spännande attefallshus som har många användningsområden. Poolhus, förråd eller gäststuga. Eller kanske alla tre. En gediget knuttimrad stuga som löser många av sommarens utmaningar.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Byggytan är 30 kvm varav ca 3,5 kvm är altan under tak. Stugan har relativt öppen planlösning, rum som är tänkt för WC/Dusch fungerar som rumsavdelare. Det gör att rummet längs in kan fungera som ett perfekt sovutrymme och den första delen som yta för umgänge. 

  Antas levereras obehandlad och tillverkas av den senvuxna lappländska furan som garanterar hög kvalitet. Stommen är 45x145 mm och detaljer som vindbrädor, takfotsbrädor och ändspontade takbrädor ingår. Golvet är 25 mm och golvlist ingår. Foder 22x120 mm råplan. 4 st 1-luft energifönster, 3 st 1luft energifönster ingår. Självklart skickar vi med spröjs och innerlist.

  Antas stuga kommer som byggsats av obehandlat trä, vi kan mot tillägg även leverera takpaket med takbeklädnad. Kontakta oss för offert.  

  Bilden är exempelbild, för att få detaljerad information om vad som ingår i baspaketet ber vi dig ladda ned produktblad och ritningar i anslutning till vår text. Vi råder alltid våra kunder att att ta kontakt med lokala kommunkontor för detaljerad information gällande lokala regler för attefallshus. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.