0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Hemfjäll stuga 25 + 10 kvm loft

Artikelnr: A-59

Baseco Hemfjäll stuga 25 + 10 kvm loft och 10 kvm altan.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Hemfjäll stuga 25 + 10 kvm loft och 10 kvm altan. Kanske för jakt och fiske vid sjön eller övernattande gäster vid huset. 

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Hemfjäll kan du sätta upp där du känner och använda året runt. Måtten tillåter att den byggs med stöd av regler för attefallshus om så önskas. Inne finns storstuga med loft och ute en altan med plats för flera personer. Stugans back to basic-design låter dig komma närmare naturens färger och dofter och uppleva det naturliga ljuset. Den stora glasade dubbeldörren öppnas enkelt upp så att du kan ta vara på stugans hela golv- och altanyta, som totalt blir 35 kvm. Virket till Hemfjäll kommer från Lapplands senvuxna skogar och konstruktionen är mycket rejäl. 

  Stommen är 45x145 mm furu, tak av ändspontad slätspontpanel. Totalt tre energifönster och dubbeldörr. Vi har valt glasad dubbeldörr för att släpa in både ljus och natur. I vanlig ordning ingår list, foder, vindskivor mm. Ladda gärna ned vår produktfakta för Hemfjäll så får du en detaljerad beskrivning av innehåll och vad som ingår i baspaket. Vi kan erbjuda kompletteringar i form material för taktäckning och annat. Ring och prata med oss så lämnar vi kompletterande offert.

  Kom ihåg att kontakta ditt lokala kommunkontor för att få information om vad du kan bygga kring ditt hus eller på din mark. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. 

  Kom ihåg att kontakta ditt lokala kommunkontor för information gällande attefallshus och vad som gäller för just din fastighet. 

  Fri frakt inom Sverige gäller om det är väg som klarar tung last. Kontakta oss om ni behöver hjälp med lossning och pris för den tjänsten. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.