0
Fri frakt *

Attefallshus Baseco Risnäs 25 m2

Artikelnr: A-72

Baseco Risnäs 25 m2 är ett rymligt fritidshus byggt i Basecos blocksystem.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Risnäs 25 m2 är ett rymligt fritidshus byggt i Basecos blocksystem. Fritidshuset är konstruerat i en rak och enkel stil som ger flexibla utrymmen på insidan.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Stugan levereras med ett kraftigt golv (25 mm) som är ändspontat för enkel montering. Väggblocken levereras med en monterad ytterpanel (Z-panel 22x170) som är obehandlad eller mellanstruken. Byggsystemet är anpassat för både gjuten platta och plintar.

  Specifikationer
  - Stomme: Blocksystem Väggblock 1200x2640, Z-panel 22x120, Regelstomme 45x145, Spikläkt 34x70, Vindduk.

  Tak av råspont, Vindbrädor och takfotsbrädor är inkluderat. Det ingår 3 st 1-luftsfönster och en ytterdörr med foder och innerlist. Golv 25 mm med tillhörande golvlist, nedtorkat, fallande längd, ändspont.

  OBS! Stugan levereras omålad. Ytbeläggningen som takpapp, shingel eller takplåt ingår ej. Om takpaket inkluderat takpapp eller schingel önskas lämna vi gärna offert, kontakta oss om pris. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktblad i anslutning till denna text. 

  Stugan kan byggas med stöd av regler för attefallshus, vi råder alla våra kunder att kontakta det lokala kommunkontoret för att få hjälp och information om vad som gäller för den egna fastigheten.

  Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.