0
Fri frakt *

Attefallshus Dresden 70

Artikelnr: A-32

En lyxig Bastustuga i modernare design.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  En lyxig Bastustuga i modernare design. 30 kvm.

  Bekväm bastu med härliga 12 kvm utrymme i relaxrum som även kan användas för exempelvis övernattning. Stuga är tänkt för upp till sex personer. Bastulavar av al i två plan ingår.  Bastuagregatet är vedeldat och luckan till elden finns i relaxrummet. Rummet i anslutning till bastun kan kan användas till omklädning eller byggas om till våtrum med dusch. I detta utförande har vi valt att maximera utrymme och ljusinsläpp för att framhäva känslan av ljus och lyx. Bastustugan kan beställas i höger eller vänsterutförande. Storleken på denna bastustuga gör att den kan byggas med stöd av regler för attefallshus. Du behöver inget bygglov men måste göra en bygganmälan. 

  Bastustugan levereras i obehandlat 70mm knuttimmer av gran och är en byggsats. Två glasade pardörrar samt tre höga dubbelfönster ingår för stort ljusinsläpp och maximal känsla av lyx. Fönster samt ytterdörr är 2-glas konstruktion och dörren in till bastu är av 8mm tonat säkerhetsglas. Golvbrädor och takbrädor är 28mm och skruvsats för hela stugan ingår.

  Tackpapp Icopal bitumen ingår och levereras i svart om inget annat anges, tegelrött finns som alternativ utan merkostnad och anges vid beställning. Bastustugan levereras utan klinker eller brunnar, bilderna är exempelbilder. Terassen ingår ej. Stugans storlek och höjd tillåter att stugan byggs utan bygglov genom regler för Attefallshus men kontakta din kommun för mer information. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.