0

Attefallshus Enzo D

Artikelnr: A-46

Enzo D är med sina 23 kvm en mycket rymlig stuga.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2042kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Enzo D är med sina 23 kvm en mycket rymlig stuga. Det utskjutande taket på framsida ger ytterligare 7 kvm och skydda från regn och sol när det finns behov för det. Den sammanlagda byggytan är då 30 kvm vilket gör att vi kan bygga denna fina stuga med stöd av regler för Attefallshus och somliga även kallat Bolundare. Stugan har helt öppen planlösning vilket gör att den mycket väl kan användas som hobbyrum eller ateljé. I vanlig ordning lämnar vi till dig att avgöra hur du vill använda ditt nya rum. 

  Enfield är robust korsvirkes konstruktion av 40 mm gran och självklart ingår brädor till både tak och golv. Även dubbel glasad dörr och dubbelt fönster med beslag ingår i paketet.

  Enfield levereras som byggstas och byggtiden är beräknad till 2-3 dagar. Vi lämnar gärna offert på schingel till taket om så önskas. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 500 x 500
  Takutsprång 90
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 13
  Paket dimension L-B-H 590 x 110 x80
  Vikt (kg) 1690
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.