0
Fri frakt *

Attefallshus Norrsele Stugan 25 m2 Baseco

Artikelnr: A-64

Norrsele stugan är attafallshus i mer traditionell design.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4059kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Norrsele stugan är attafallshus i mer traditionell design. Här ges du möjlighet att förvalta 25 kvm stabil stuga av hög kvalitet fylld med möjligheter.

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Måtten ger dig möjlighet att bygga med stöd av regler för attefallshus. Norrsele stuga har relativt öppen planlösning och det ger dig möjlighet att på egen hand göra eventuella kompletteringar invändigt. Stugan är av 45x145 senvuxen furu från Lapplands skogar. Totalt ingår 4 fönster, en ytterdörr och en innerdörr med tillhörande foder och list. Golvet är 25 mm och golvlist ingår. Taket är av slätspontpanel som även är ändspontad. Vindskivor och takfotsbrädor ingår.

  Stugan kommer som obehandlad byggsats. Ladda gärna ned tillhörande produktblad för detaljerad information om detaljerat innehåll i baspaket. Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer som ligger utanför baspaketet.

  OBS: Altanen på bild kan köpas till.  

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.