0
Fri frakt *

Attefallshus Nyby Stuga 25kvm + 10 kvm loft Baseco

Artikelnr: A-54

Baseco attefallshus Nyby ger dig totalt 35 kvm golvyta och massor av möjligheter! För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco attefallshus Nyby ger dig totalt 35 kvm golvyta och massor av möjligheter!

  För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Sommarstuga, gäststuga eller bostad året runt lämnar vi till dig att avgöra. Stommen är av bästa kvalitet och du avgör hur du vill fördela ytor och vilken interiör du vill kliva in i när du öppnar dörren. För ljusinsläpp ingår 2 dubbelfönster, 3 enkelfönster och ett mindre fönster i ytterdörren.

  Nyby är nära nog komplett i grundutförande. Utöver det ingår även innerdörr och foder samt innerlist till samtliga fönster och dörrar. Detta är ett fantastiskt litet hus som kan bli din absolut bästa plats att vistas i. Du kan oavkortat sätta din prägel på det färdiga resultatet och du gör som du vill. Vi ger dig möjlighet att välja en fantastisk stomme där det mesta ingår och vi lämnar till dig att slutföra bygget så det passar dina ändamål. 

  Stommen är av 45 mm knuttimmer vilket ger en mycket stabil konstruktion. Allt levereras obehandlat och vi kan hjälpa dig med uppgraderingar så som extra isolering eller braskaminpaket. Ladda ned produktbladet för detaljerad information och ring oss.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.