0

Attefallshus Uhlen, 28,1 m2 med altan

Artikelnr: A-12

Atipyc Uhlen är en skön lösning! Atypik är inte typisk för Attefallshus men den går under regler om Attefall.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1538kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Atipyc Uhlen är en skön lösning!

  Atypik är inte typisk för Attefallshus men den går under regler om Attefall. Ytan består av rum som är 12 kvm med två glasdörrar samt ett uterum som är 16,1 kvm. Du har genom detta en lösning där du kan ha förvaring eller möblera för övernattning samt en härlig uteplats att njuta av. Atypik Uhlen levereras som byggsats och är en korsvirkes konstruktion av 40mm gran. Dubbla glasdörrar ingår samt beslag. Glasen är av typen dubbelglas för god isolering. Vi lämnar gärna pris på tak shingel om så önskas så får ni det i samma sändning.

  Byggnadens byggyta är understiger sammanlagt 30 kvm vilket betyder att du inte behöver bygglov men måste följa reglerna om Attefallshus även kallat Bolundare. Vi råder alltid våra kunder att kontakta den egna kommunen för att få hjälp att förstå reglerna lokalt. Notera att till denna byggsats ingår inte golv i inomhus del eller eller utomhus del. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler, golv och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

 • Specifikation
  Tjocklek vägg 40
  Grovlek golvunderlag brädor 17
  Mått utvändigt 510 x 420
  Takutsprång 100/226
  Taktäckning (1 rulle = 15m2) 3
  Schingel (1 pack = 3 m2) 13
  Paket dimension L-B-H 600 x 115 x 70
  Vikt (kg) 1497
 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.