0

Baseco Avanäs förråd 15 m2

Artikelnr: A-94

Avanäs förråd 15 m2 är ett rymligt och geddiget förråd.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2096kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Avanäs förråd 15 m2 är ett rymligt och geddiget förråd. Vårt blocksystem tillåter både gjuten platta och plintar. Det tillsammans med friggebodsstorleken gör det mycket lättplacerat och snabbt att bygga.

  Förrådet levereras med ett kraftigt golv (25 mm) som är ändspontat för enkel montering. Väggblocken levereras med en monterad ytterpanel (Z-panel 22x170) som är obehandlad eller mellanstruken, d.v.s. grundmålad och första strykningen. Avanäs finns i faluröd, mörkgrå och husvit eller obehandlad. Foder, knutbrädor, takfotsbrädor och vindskivor i vitt (mellanstruket) eller obehandlat. Byggsystemet är anpassat för både gjuten platta och plintar.

  Förrådet levereras obehandlat i baspaket. Det kan levereras i ovan nämnda kulörer mot tillägg. Bilder är exempelbilder och vi lämnar gärna offert på tillägg som takpaket inkluderat taktäckning m.m. För detaljer om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktblad i anslutning till vår text. 

   

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.