0

Baseco Bräska Stuga/Bastu med altan 10 m2 + altan 5 m2

Artikelnr: A-73

Baseco Bräska Stuga/Bastu med altan är en bastu på 10 kvm som även fungerar fint att använda som stuga.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
2050kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bräska Stuga/Bastu med altan är en bastu på 10 kvm som även fungerar fint att använda som stuga.

  Bastustugan är 10 kvm och takutsprånget ger dig ytterliagare 5 kvm övertäckt altan vilket ger en total byggyta som är 15 kvm. Stugan är byggd av korsvirke och stommen är av 45x145mm senvuxen fura. Takfotsbrädor, vindbrädor och takbrädor ingår. golvet är 25 mm och golvlist följer med i sändningen. Vi skickar även med en Harvia bastudörr samt ytterdörr och fönster. Självklart finns täcklist och foder till dörrar och fönster med i sändningen. 

  Bastustugan levereras obehandlad och vi kan på er begäran offerera takpaket med papp eller schingel. Utöver det offererar vi gärna paket med bastuaggregat från Harvia. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. För att få detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktbladet i anslutning till denna text. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor!

  Välkommen att kontakta oss med frågor och fråga om pris till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.