0

Baseco Bruks stuga 15 m2 Friggebod / Förråd

Artikelnr: A-52

Baseco Bruks stuga 15 m2 av hög kvalitet med fönster som går att inreda.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1521kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bruks stuga 15 m2 av hög kvalitet med fönster som går att inreda.

  Stugan är 15 kvm och du bygger den med stöd av regler för förråd. Välj att använda stugan som möblerad friggebod eller gör det till en ateljé för din hobby. Du som kund väljer väljer och kanske ändras användningsområdet över tid. Stommen är 45 mm gran och det är stabil knuttimmerkonstruktion. Vi har valt att släppa in ljus genom att införliva ett införliva ett fönster och glas i dörren. Vi ökar mysfaktorn genom att skicka med spröjs. Hela produkten andas kvalitet och du kan känna dig trygg med konstruktionen. 

  Stugan levereras som byggsats och den är obehandlad.

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.