0
Fri frakt *

Baseco Bure loftstuga 25 m2 + 10 m2 loft

Artikelnr: A-74

Baseco Bure loftstuga 25 m2 + 10 m2 loft passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Bure loftstuga 25 m2 + 10 m2 loft passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. Tack vare loftet ligger golvytan på hela 35 kvm vilket ger gott om utrymme. För denna produkt; Fri hemleverans, lossning tillkommer.

  Bure loftstuga är riktigt gedigen och här kan du absolut trivas. Botten plan är delad i tre olika stora utrymmen och det finns gott om yta på loftet. 3 st enkelfönster och 2 st dubbelfönster inkl spröjs, foder och inerlist ingår. Även den isolerade ytterdörr har ett fönster och sammantaget blir det ett mycket bra ljusinsläpp. Utöver detta ingår även 2 innerdörrar och vi skickar med foder och täcklist till samtliga dörrar. 

  Golvet är 25 mm och golvlist ingår och golvbrädorna för loftet är 30 mm. Vindbrädor, takfotsbrädor, slätspontad takbrädor med ändspont. Stugan kommer som byggsats av obehandlad furu. För att få detaljerad specifikation över vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktbladet i anslutning till denna text. Vi offererar gärna exempelvis takpaket med papp eller schingel eller kaminpaket, Kontakta oss för offert. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.