0
-15%

Baseco Galgat förråd 15 m2

Artikelnr: A-77

Baseco Galgat förråd 15 m2 förråd eller friggebod, du avgör.

{{ specialPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
{{ ordPrice }}{{currencySign}}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Galgat förråd 15 m2 förråd eller friggebod, du avgör. Funkis förrådet sätter fart på fantasin och plötsligt faller allt på plats. 

  Förrådet är som allt annat från Baseco byggt högkvalitativt av 45x145 mm furu från de lappländska skogarna och det borgar för lång livstid. Behandla den väl och du har glädje av ditt förråd i många år framöver. Förrådet består av två ytor där den större har dubbeldörr och den mindre delen är bestyckad med enkeldörr. 

  Takbrädorna är av slätspont och de är ändspontade. Vind och takfotsbrädor ingår Golvet är 25 mm för hög bärighet och golvlist ingår. Vi lämnar gärna offert på extra timmervarv om du vill ha mer höjd och vi lämnar även pris på fönster. Självklart lämnar vi offert på takpaket med papp och även isolerpaket om så önskas. 

  Förrådet kommer som byggsats och är obehandlat. För detaljerad specifikation om vad som ingår i priset ber vi dig ladda ned produktbladet eller kontakta oss så hjälper vi till. Bilderna är exempelbilder och kan innehålla produkter som inte ingår i baspaket. 

  Välkommen att ringa oss, vi svarar gärna på frågor!

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.