0

Baseco Gauto förråd 10 m2

Artikelnr: A-76

Baseco Gauto förråd 10 m2 med härlig stugkänsla som ger extrautrymme åt din husvagn.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1405kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Gauto förråd 10 m2 med härlig stugkänsla som ger extrautrymme åt din husvagn. Kan även användas som förråd eller gäststuga.

  Du bestämmer om och var du vill ha en öppning till husvagnen. En spännande lösning som kan vara ett mycket bra komplement till husvagnen. I vanlig ordning skickar vi med slätspont med änspont till traket, vind och takfotsbäror ingår. Fönster samt ytter dör inkluderat foder och täcklist. 

  Gauto förgård kommer som bygsats och är av obehandlad furu. Stommen är 45x145 mm och golvet är 25 mm, golvlist ingår självklart.

  För detaljer om vad som ingår i bas paketet ber vi dig ladda ned produktbladet i anslutning till vår text. Vi lämnar gärna offert på takpaket eller extra fönster. Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer som inte är inkluderade i baspaket. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.