0

Baseco Klippen Förråd 6 m2

Artikelnr: A-92

Baseco Klippen Förråd 6 m2 är en smidig och gedigen lösning.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1067kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Klippen Förråd 6 m2 är en smidig och gedigen lösning. Kan vara en förlängning av huset eller garaget för dig som vill ha mer förvaring. Förrådet kan även monteras fristående.

  Perfekt för förvaring av redskap eller utemöbler. Taket utgörs av en 20 mm slätspontspanel som är ändspontad och vi inkluderar vind samt takfotsbrädor. Golvet är 25 mm och stabilt, fönster och förrådsdörr med fönster och spröjs ingår. Självklart finner du även täcklist och foder till förr och fönster i leveransen. 

  Vi lämnar gärna offert på takpaket med tacktäckning om så önskas. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. Stugan kommer som byggstas och är av obehandlad furu. Konstruktionen är korsvirke och stommen är av 45x145 mm senvuxen lappländskt virke. Ladda ned produktbladet under fliken "Filer" för detaljerad information om vad som ingår i baspaketet. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.