0

Baseco Laisan Bastu 10 m2

Artikelnr: A-80

Baseco Laisan Bastu 10 kvm, levereras obehandlad och det senvuxna, tåliga virket från de lappländska skogarna är rejält dimensionerat.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1721kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Laisan Bastu 10 kvm, levereras obehandlad och det senvuxna, tåliga virket från de lappländska skogarna är rejält dimensionerat. Laisan kan också levereras utan innervägg.

  Laisan är en Bastu därför skickar vi med bastulavar och bastudörr men vi lämnar till dig att avgöra vilken värmekälla du väljer. Vi lämnar gärna offert på kamminpaket från Harvia. Ytterdörr och fönster med tillhörande täcklist och foder ingår. Självklart ett skönt golv med golvlist. Takbrädor, vind och takfotsbrädor är med i paketet och vi lämnar offert på takpaket med eller utan schingel. Stugan kan även levereras utan mellanvägg om du vill ha en stor bastu utan relaxdel.

  Stugan levereras som byggsats och stommen är av 45x145 mm furu. För detaljerad beskrivning om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned fil med produktblad i anslutning till text. Bastun kan byggas med stöd av regler för förrådsbyggnad. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor!

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.