0
Fri frakt *

Baseco Lyckebo garage 30 m2

Artikelnr: A-70

Baseco Lyckebo garage med förråd 30 kvm är ett modernt och smart garage i klassisk knuttimrad stil av mycket hög kvalitet! I den bakre delen finns ett litet förråd på 6,3 kvm med egen ingång.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Lyckebo garage med förråd 30 kvm är ett modernt och smart garage i klassisk knuttimrad stil av mycket hög kvalitet! I den bakre delen finns ett litet förråd på 6,3 kvm med egen ingång.

  Du kan själv bestämma placering av dörrar och fönster. Om du själv vill bestämma placering av fönster och dörrar levererar vi stugan utan förkapade öppningar. Garaget levereras obehandlat och tillverkas av den senvuxna lappländska furan som garanterar hög kvalitet. 

  Isolerade dörrar och isolerad garageport är standard och tillhörande foder samt list ingår. Även vindbrädor, takfotsbrädor och takbrädor är inkluderat. Vi lämnar gärna offert på takpaket med taktäckning om så önskas. 

  Konstruktionen är knuttimmer av 45x145 mm senvuxen furu. Garaget kommer som byggsats och materialet är obehandlat.

  Måtten tillåter att garaget byggs med stöd av regler för attefallshus, vi råder dig att kontakta ditt lokala kommunkontor för regler som gäller just din fastighet. Bilder är exempelbilder, för detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned produktbladen i anslutning till vår produktbeskrivning. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  För denna produkt gäller fri frakt. Kontakta oss om ni behöver pris för lossning av gods. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.