0

Baseco Skansnäs funkisbastu 7 m2

Artikelnr: A-90

Baseco Skansnäs funkisbastu 7 kvm.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1596kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Skansnäs funkisbastu 7 kvm. Knuttimrad bastu i funkisstil på 7 kvm med relaxdel och altan på ena gaveln.

  Stående fönster och takutsprång på just under en meter ger bastun en genuin karaktär. Bastun levereras med färdigmonterade bastulavar och bänkar till relaxen. Kaminpaket från Harvia finns som tillval.

  Levereras som byggsats av obehandlad fura. Stommen är 45x145 mm och allt grundläggande så som takbrädor, vind och takfotsbrädor ingår. Även golv och golvlist är med i baspaketet. Självklart ingår ytterdörr samt bastudörr av säkerhetsglas. Vi lämnar gärna offert på takpaket inkluderat tacktäckning. 

  Stugan på bilden visar ett exempel på uppförande. För detaljerad information om vad som ingår i baspaket ber vi dig ladda ned filen "produktblad". I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.