0

Baseco Svergo Bod / Förråd 15 m2

Artikelnr: A-88

Baseco Svergo Bod 15 kvm är av hög kvalitet med dubbeldörr och takutsprång.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1663kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Baseco Svergo Bod 15 kvm är av hög kvalitet med dubbeldörr och takutsprång. Perfekt till förvaring eller hobby. 

  Välj att använda stugan som möblerad friggebod eller gör det till en ateljé för din hobby. Du som kund väljer väljer och kanske ändras användningsområdet över tid. Stommen är av 45x145 mm furu och det är stabil knuttimmerkonstruktion. Hela produkten andas kvalitet och du kan känna dig trygg med hela konstruktionen. Vi skickar med takbrädor, vind och takfotsbrädor. Golvbrädorna är 25 mm och golvlist är med i sändningen. Dubbel förrådsdörr är inkluderad i priset. Vi lämnar gärna offert på takpaket inkluderat taktäckning.

  Stugan levereras som byggsats och den är obehandlad. Ladda ned produktbladet i anslutning till denna text för information om vad som ingår i baspaket. Bilderna är exempelbilder och kan innehålla detaljer så som takpapp, möbler och annat som ligger utanför baspaket. 

  3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar. Kontakta oss gärna om ni behöver pris och hjälp med lossning. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.