0
Fri frakt *

Bastu Halden L 70

Artikelnr: A-144

Riktigt trevlig bastu med stora glasytor! Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4167kr/mån vid 24 månader utan ränta upp till 100 000kr. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Riktigt trevlig bastu med stora glasytor!

  Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt. Här sitter du bekvämt och tittar ut över sjön och mark. Byggyta 10 kvm inkluderat taktäckt veranda och 8,8 kvm exkluderat verandan. Bastun är tänkt för upp till tre användare. I förmaket kan du klä om eller kanske komplettera med dusch och handfat eller förvaring för handdukar och annat som hör till bastu. 

  Bastun tar 1-2 dagar att bygga och levereras med två stora fönster enligt bild. Glasad ytterdörr och dörr av tonat glas in till bastun ingår. I utförande 70mm levereras fönster och ytterdörr med dubbla glas. Bastulavar av al ingår naturligtvis.

  Stugan levereras obandad byggsats och är av 70 mm knutvirke av gran. Till byggsatsen ingår även skruv. Brädor i golv och tak är 28 mm och det ingår takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande. Takbeläggningen kan även levereras i tegelrött om så önskas. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. Grunden byggs efter egna behov, kontakta oss gärna för tipps och idéer.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. I manualer kan bastuaggregat förekomma för att visa exempel på installation. Bastuaggregat tillkommer och vi lämnar gärna offert.

  Fri frakt för denna produkt gäller om det finns väg som klarar tung trafik till din adress! Lossning av gods ingår ej. E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.