0

Bastu Halden XS

Artikelnr: A-2

Riktigt trevlig bastu med stora glasytor! Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
1788kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Riktigt trevlig bastu med stora glasytor!

  Helt perfekt framförallt för den med härlig utsikt. Här sitter du bekvämt och tittar ut över sjön och mark. Byggyta 6,2 kvm inkluderat taktäckt veranda och 4,3 kvm exkluderat verandan. Bastun är tänkt för upp till tre användare. 

  Bastun tar 1-2 dagar att bygga och levereras med ett stort fönster samt en låsbar glasad dörr. Bastulavar av al ingår naturligtvis. Stugan levereras som obehandlad byggsats och konstruktionen är 40 mm korsvirke av gran. Till byggsatsen ingår även skruv. Brädor i golv och tak är 28 mm och det ingår takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande. Takbeläggningen kan även levereras i tegelrött om så önskas. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. 

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. Bastu aggregat ingår aldrig då vi har svårt att avgöra om du behöver el eller vedeldat aggregat. Vi lämnar gärna offert.

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! E-post info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00. Ange produkt du är intresserad av, adress för leverans och gärna telefonnummer så återkommer vi med offert.

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.