0
70 mm

Bastu Hanko 70mm Bastustuga Plus,

Artikelnr: A-141

Stilren traditionell bastustuga i 700mm utförande.

{{ ordPrice }}{{currencySign}}
{{ price }}
Inkl. moms
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
4121kr/mån vid 24 månader utan ränta. Länk; Läs mer här
Fråga om produkten och frakt här
 • Produktbeskrivning

  Stilren traditionell bastustuga i 700mm utförande. 

  Hanko bastustuga har 7,7 kvm byggyta och rymmer både bastu och bekväm förmak. På denna modell har vi lagt till 5,5 kvm tak som skjuter ut på framsidan för att ge en skön miljö med skydd från både sol och eventuellt regn. Detta ger en sammanlagd taktäckt yta á 13,3 kvm. Dörren är helglasad för bra ljusinsläpp och här har vi minskat ytan på fönster för att få en mer diskret lösning med minskat insyn till bastun. Bastulav i två plan ingår och bastun är tänkt för användning av upp till fyra personer. Dörren in till bastun är av tonat glas. Vill du ha en fin bastu med begränsad insyn där framsidan ger större handlingsfrihet vid möblering är detta rätt bastuhus för dig.

  Hanko bastustuga levereras som obehandlad byggsats och beräknas ta 1-2 dagar att bygga. Det är knuttimmer konstruktion av 70 mm gran. Golv och takbrädor är av 28mm gran. 

  Till byggsatsen ingår skruvsats och det ingår takbeläggning av Icopal bitumen i svart utförande. Takbeläggning kan även levereras i tegelrött om så önskas. Stugans höjd och storlek gör att den går under regler för friggebod, kontakta din kommun för information. Grunden byggs efter egna behov, kontakta oss gärna för tipps och idéer.  

  Bilderna är exempelbilder. För detaljerad information om vad som ingår ber vi dig ladda ned manual och anvisningar i anslutning till denna text. Taktäckning, takpapp, bastuaggreget, möbler och annat i bild är tillbehör som inte ingår. 

  Välkommen att kontakta oss med frågor och pris för frakt till din adress! Epost info@stugaonline.se eller tele 035 265 49 00.

   

   

 • Fråga om produkt eller ditt fraktpris här
  Ange dina uppgifter med telefonnummer så återkommer vi till dig. Om produkten du är intresserad av kräver kranbil för avlastning kontaktar vi dig för att hitta lösning som passar dig.